سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 RSS  | خانه | قاصدک | درباره ما | پارسی بلاگ|مجموع بازدیدها: 414558 | بازدیدهای امروز: 66| بازدیدهای دیروز: 167
درباره خودمون
دهکده 85
مدیر وبلاگ : کدخدا[222]
نویسندگان وبلاگ :
حمید گوهری[2]
زینب جوادی[27]
نوید کاظمیان[8]
مهران منصوری[30]
محمد حسین کاظمی[23]
سید دانیال ایوب نژاد[32]
نیکو رضوی[8]
ایمان امین[0]

این وبلاگ توسط دانشجویان رشته مهندسی شهرسازی ورودی مهر 85 دانشگاه آزاد اسلامی مشهد راه اندازی شده است .
لوگوی وبلاگ

پیوندهای روزانه
مطالب قبلی
مطالب قبلی
لینک های دوستان
لوگوی دوستان
اشتراک
 

میلاد سربرافراشت

برج میلاد پس از 11 سال افتتاح شد. تا کنون 16000 نفر برای دیدار از هشتمین برج بلند دنیا و چهارمین برج بلند مخابراتی دنیا نام نویسی کرده‌اند. دیدن از برج میلاد تا 22 بهمن امسال به صورت رایگان است و برای دیدن آن از بازدید کنندگان به صورت اینترنتی ثبت‌نام می‌‌کنند.

برج میلاد هشتمین برج بلند دنیا و چهارمین برج بلند مخابراتی دنیا است و ارتفاع این برج 435 متر که 25 متر آن طول دکل آنتن برج است. وزن کلی سازه برج 161000 تن و لابی آن نیز 15000 متر مربع زیر بنا دارد. در اجرای برج میلاد 9000 چراغ ، صد هزار پیچ از دیگر مواد مصرفی است و چهل هزار نفر نیز از ابتدای زمان احداث تاکنون از این برج دیدن کرده‌اند. 

آشنایی با برج میلاد

برج میلاد بلندترین آسمان‌خراش ایران و چهارمین برج مخابراتی بلند در جهان است.

این برج مخابراتی و چندمنظوره، در مجموعه مرکز ارتباطات بین المللی تهران، در شمال‌غربی شهر تهران، میان تپه‌ای با مساحت تقریبی 14 هکتار واقع در جنوب شهرک‌قدس و شمال کوی‌نصر در منطقه 2 شهرداری تهران قرار دارد.

این سازه که به خاطر ارتفاع بلند و شکل ظاهری متفاوتش، تقریباً از همه جای تهران نمایان است، یکی از نمادهای پایتخت به شمار می‌آید.

ارتفاع برج میلاد 435 متر است که پس از برج سی‌ان تورنتو کانادا با 3/553 متر ارتفاع، برج مسکو با 3/533 متر ارتفاع و برج شانگهای چین با 500 متر ارتفاع در مکان چهارم برج‌های مخابراتی جهان قرار دارد.

برج میلاد از 5 قسمت اصلی شامل، شالوده، ساختمان پای برج (لابی)،‌ بدنه اصلی برج، سازه راس و دکل تشکیل شده است که ساختمان راس آن یکی از بزرگ‌ترین ساختمان‌های راس در برج‌های مخابراتی دنیاست.

مرکز ارتباطات بین المللی تهران، که با هدف رفع نیازهای مخابراتی و تلویزیونی تهران ساخته شده است، از چهار بخش اصلی شامل: برج مخابراتی - تلویزیونی، مرکز همایش‌های بین‌المللی، هتل پنج ستاره بین‌المللی و مرکز تجارت جهانی تشکیل شده است.

 

عکس: زهرا رفیعی

کارکردهای عمده برج

 

- ایجاد و گسترش شبکه دسترسی بی‌سیم به اطلاعات Wireless Access Network

- زیر ساخت مناسب برای سیستم های جدید تلویزیونی دیجیتال

- بهینه سازی پوشش رادیو تلویزیونی FM,UHF,VHF

- کاربری‌های هواشناسی

- گسترش و بهینه سازی پوشش شبکه های بی سیم و پی جو

- ایجاد جاذبه گردشگری و بهره مندی از فضاهای گردشگری، تجاری و فرهنگی (رستوران گردان، سکوی دید،گالری هنری، گنبد آسمان و موزه انقلاب اسلامی)

 

 

مشخصات فنی برج:

این برج سازه‌ای است بتنی که پایه? اصلی برج بتن آرمه است. ارتفاع آن 315 متر از روی زمین‌طبیعی با مقطع حجره‌ای (سلولار) است که حدود 33000 متر مکعب بتن در آن مصرف شده‌است.

 

بدنه برج، شامل هسته مرکزی و چهار عدد باله‌است که درون هسته مرکزی3 حجره به آسانسورها و یک حجره به راه پله اضطراری اختصاص یافته‌است.

6 آسانسور شیشه‌ای در سه طرف بدنه برج، هر یک با ظرفیت 25 نفر قرار داردکه با سرعت متوسط 7 متر بر ثانیه، بازدید کنندگان را به بالای برج منتقل خواهد کرد.

سازه راس برج از جنس فولاد و از 12 طبقه با زیربنای بیش از 15000 مترمربع با حداکثر قطر 60 متر که یکی از بزرگترین سازه راس برج‌های مخابراتی تلویزیونی دنیاست، ساخته شده است. عملکرد سازه راس شامل رستوران ویژه و گردان، سکوهای نمایش، گنبد آسمان است. 

دکل آنتن برج با ارتفاع بیش از 120 متر به منظور نصب آنتنهای مخابراتی و تلویزیونی پیش بینی شده است.

 

 

شگفتی های برج میلاد

ارتفاع کل برج‌ 435 متر و معادل 5/1 برابر ارتفاع برج ایفل در فرانسه است‌. ارتفاع‌ 315متری شفت بتنی برج نیز برابر با ارتفاع یک ساختمان 105 طبقه است و دکل آنتن برج
میلاد نیز با 120 متر طول‌، معادل ارتفاع یک ساختمان 40 طبقه است.

-وزن کل سازه 161 هزار تن و معادل وزن 3 هزار و 578 تانک است‌.

 

 

-لابی برج نیز با زیر بنای 15 هزار مترمربع معادل 3 زمین فوتبال و زیر بنای 12 هزار مترمربعی رأس سازه نیز برابر با‌ 5/2 زمین فوتبال است.

-230کیلومتر کابل در احداث برج به کار رفته که طول آن معادل مسافت تهران ـ شمال است‌.

-25 کیلومترنیز متراژ لوله مصرفی در برج میلاد است که چیزی مساوی با 5/4 برابر ارتفاع قله دماوند محاسبه شده است.

-2برابر محیط کره زمین نیز مقیاس به دست آمده برای 80 هزار کیلومتر مسافت طی شده باآسانسورهای کارگاهی برج میلاد است.

-9 هزارچراغ و 100 هزار پیچ نیز از دیگر مواد مصرفی در ساخت برج میلاد است که با یک میلیون و 300 هزار نفر روز در این پروژه به کار رفته است.

-همچنین میانگین سنی مهندسان پروژه برج میلاد 31 سال عنوان شده است و 40 هزار نفر نیز ازابتدای زمان احداث تا‌کنون از این برج دیدن کرده‌اند.

 

 همشهری آنلاین

وبلاگ مثبتها




شهرنگار: محمد حسین کاظمی(جمعه 87/7/26 :: ساعت 9:10 صبح)


لیست کل یادداشت های این وبلاگ